Ha zsömlét sütök, de szeretném egy részét lefagyasztani, akkor melyik stádiumban kell betenni a fagyasztóba?
Felesleges az alufólia. Az a lényeg hogy ha kisütötted várd meg hogy teljesen kihuljon es barmilyen foliaban vagy zacskoban mehet a fagyoban. Ha kell, kiveszed a fagyobol este es masnap olyan mint a friss.
Egyebkent nyersen is tudod fagyasztani kelesztes utan. Hideg sutoben kisutve felolvad es megsul kb 25 perc alatt
Sütőbe azért javasoltam, mert gondoltam, azért akarod a nyers tésztát lefagyasztani, mert frissen szereted, melegen.
Tehát ha sütőben fel akarod frissíteni, akkor alufóliában javaslom.
De én néha úgy szoktam, hogy csak a forró sütő tetejére teszem, ha már nem olyan fagyos, és akkor is felmelegszik annyira, amennyire kell.
Vagy kikapcsolom a forró sütőt, és akkor teszem be.
Szóval ki kell kísérletezned, hogy szereted a legjobban.
De én jobban szeretek előbb túllenni minden sütésen-főzésen, és úgy fagyasztok, úgy kényelmesebb minden utána elfogyasztásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!