Ha van jelenleg lefagyasztva kocsonyám, az úgy is ehető lenne ha csak simán kivenném a fagyasztóból s felengedne mint más étel, vagy mindenképp újra kell főzni és dermeszteni valamilyen szinten?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 17:26
1/3 anonim válasza:
Ha simán felolvasztod, akkor lecsapódik rá a levegö nedvessége és viz lesz alatta, deze csak a kinézetére nézve zavaró, ettöl simán ehetö.
Direkt felfözni sem kell, csak kicsit megolvasztani, hogy a kocsonyája (leve) lehülés során megint homogén legyen.
3/3 anonim válasza:
Kiolvadás után nem kéne újra főzni. De nyáron nyilván melegebb van a spájzban, vagy a konyhában, mint télen. Máshogy dermed a kocsonya a téli 18 fokban, mint a nyári 25-ben. Sok az az 5-10 fok hőmérséklet különbség. Én momentán ha lefagyasztott kocsonyám lenne, a normál hűtőbe tenném a fagyóból, és két nap múlva onnan kivéve fogyasztanám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!