Megmaradt főttkrumpliból mit lehetne csinálni? Rakottkrumplit készítettem, de félek, hogy az asszony megharagszik, mert sok krumpli megmaradt.
Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 11:28
2/11 anonim válasza:
Gombóc leves,szilvás stb gombóc,burgonyalángos,pirított burgonya.De jön még ezeregy.
4/11 anonim válasza:
Krumplipüré. Krumplis pogácsa.
Főzz mellé tojást és csinálj még rakott krumplit.
Burgonyakrokett.
Sült krumpli
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kidobtam, mert azt gondoltam így lesz a legjobb, de meglátta a feleségem, hogy több hiányzik a nyersből mint amennyi a rakottkrumpliba van. Meg is lett a cirkusz...
2023. nov. 15. 07:13
9/11 anonim válasza:
Szégyen! Soha ne pazarolj ételt! Főleg ne ilyen indokkal és főleg ne teljesen fogyasztható ételt. Az is jobb lett volna ha odaadod az elso arrajaro embernek hogy kell e ingyen krumpli. Vsgy kirakod ehgy facebook csoportba hogy ingyen elviheto. Tudod te hany embernek az ebedje lehetett volna az a krumpli?
Szégyen
10/11 Katona Dius válasza:
Akár a hűtőbe is elrakhatnád legközelebb, hogy majd másnap lesz belőle valami, vagy egy kis vajjal meglocsolva, sózva is finom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!