Lehet tortaburkolasnal tejszines krem tetejere svajci vajkremet tenni? (Egy reteg tejszines krem majd a tetejere egy reteg svajci vajkrem)
Keszitettem egy tejszines mascarpones turokremet, amivel ugy terveztem, hogy toltom es burkolom is a tortaimat, azonban most valamiert tul lagyra sikerult a krem. ( millioszor keszitettem mar ilyen kremet es mindig szep stabil lett, nem tudom most mit rontottam el :) ) Szerintetek leburkolhatom a tortakat ugy, hogy teszek rajuk egy reteg tejszines kremet ( be a hutobe ) majd a tetejere egy reteg svajci vajkremet?
Tudom, hogy burkolhatnam a tortakat siman csak a svajci vajkremmel, viszont csak egy adag kremhez elegendo alapanyagon van itthon es nekem ket 20 cm-es tortat kell leburkolnom. Ja, es odakint szakad az eso ezert nem igazan akarodzik a kisbabammal boltba menni. Ezert gondoltam, hogy eloszor leburkolnam egy reteg tejszinessel, majd egy reteg vajkremmel mind a ket tortat. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ez igy mukodni fog :)
Nagyon szepen koszonom elore is a valaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!