Sütöttem tepsziben karajt, de száraz lett. Utólag tudok rajta javítani?
Figyelt kérdés
Másfél órát sütöttem tepsziben bő folyadékkal, lefedve, 150 fokon. Aztán hogy meg is süljön szépen, le vettem a fóliát és fél órát 200 fokon adtam neki. Hát nem kellett volna...2023. okt. 25. 18:02
1/17 anonim válasza:
Esetleg csinálj mellé valami mártást vagy szószt, magán a húson nem segít, de együtt talán jó lesz.
2/17 A kérdező kommentje:
Mustart akartam rá tenni, de nem igazán szeretek főzni, sütni. Mindig gyorsan akarom össze dobni aztán megyek a dolgomra 😅
2023. okt. 25. 18:25
3/17 anonim válasza:
Nem. Maximum ledarálni valami pástétomnak.
4/17 A kérdező kommentje:
Az mondjuk nem rossz ötlet.
2023. okt. 25. 18:34
5/17 anonim válasza:
Minek sütötted két órát eleve? Borzasztóan sok idő ez a karajnak.
6/17 A kérdező kommentje:
Sok? Utóbb, a sütés után... Azt olvastam egy receptben hogy 90 fokon 4-5 órán keresztül kell sütni
2023. okt. 25. 19:15
7/17 A kérdező kommentje:
A pastetomhoz mit tegyek még? Jó receptet írtok?
2023. okt. 25. 19:16
8/17 anonim válasza:
Szeleteld le és párold még fél órát.pl tejszínes gomba mártás.
Vagy tejszínes mustáros martásban.
9/17 A kérdező kommentje:
Tejszín ki lőve, tej érzékeny vagyok. Más lehetőség?
2023. okt. 25. 20:10
10/17 anonim válasza:
Mindenesetre sok zsiradékot. Meg fűszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!