Disznohus, egy szelet, elrontottam jo szaraz lett valami ötlet esetleg?
16 vagyok es egyedul par napig...anyum elutazott munka miatt. Vettem ma magamnak akciosan egy szelet serteshust.
megsoztam, bors olajat a serpenyoben bele raktam. lefedve kb 20 percig lassu tuzon csinaltam meg.
Sajnos total szaraz...most majonezzel eszem de igy sem valami jo.
Van valami tippetek? vagy ez mar menthetetlen es maskor mashogyan csinaljam..
az elösutni mit takar?
megfuszerezem elötte?
olajon ket oldalrol 2 perc nagy tüzon?
Melyik része a disznónak?
Mert ha szűzpecsenye, akkor elég lett volna annyi idő, amit csináltál.
Minden más esetben legalább egy óra párolás, hogy egészen puha legyen az eredmény.
MILYEN része volt a disznónak az a szelet hús? Ugyanis nagyon nem mindegy, karaj vagy tarja - az egyikböl a módszereddel garantáltan cipötalp lesz, a második esetben müködhet.
4-es: egy SZELET húst ha egy ÓRÁIG süt valaki, az szénné ég, garantáltan nem lesz puha!
Ha vmi steak-szerű, fain hús, akkor oldalanként 3perc...
A fűszerezésed alapjàn erre sejlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!