Miért csúszik le a legfelső réteg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Bár sokszor készítettem, mert a családnak nagy kedvence. Ez pedig a Fanta/Mirinda szelet. Viszont nekem a legfelső, narancsos-pudingos réteg lecsúszik róla. Minden más tökély, de az mindig hibádzik. :D
Az üdítő minden esetben Fanta vagy Mirinda (nem zero).
Mit ronthatok el?
Lehet, hogy ott lesz a bibi, hogy ezt a legfelső réteget még úgy, szinte forrón rakom rá, majd azonnal be a hűtőbe? :(
Köszönöm előre is!
2022. máj. 3. 23:58
1/4 anonim válasza:
Anyukám meg szokta várni, hogy kicsit kihűljenek az ilyen "zselék". Amikor forró berakja a hűtőbe vagy kiviszi a hidegbe és amikor már épphogy langyos, annyira hogy se nem folyós, se nem kemény, akkor keni rá szépen a sütemény tetejére. Biztos sikerülni fog!:)
2/4 anonim válasza:
Elöször szobahömérsékleten kell hogy meghüljön, ha forrón hütöbe teszed, akkor a két réteg közt pára keletkezik és ezen csúszik a felsö réteg.
Ne forrón tedd rá a felsö réteget és várd meg, amíg meghül az egész. Csak utána tedd hidegre, akkor nem lesz ilyen.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek!
Ma már így fogom csinálni!
2022. máj. 4. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!