Lefagyaszthatom a hatlapos süteményt?
Figyelt kérdés
Őrületesen sokat vettem véletlen.
Tuti kuka lenne, de eszembe jutott, hogy lefagyasztom.
Nem fog tönkremenni?
Csak kiolvasztom és utána simán ehető?
2023. szept. 18. 09:18
1/7 anonim válasza:
Ugyan én még nem fasztottam le, de az anyagismeretem azt sugallja, hogy a lisztes dolgok kb. ehetetlenné áznak fagyasztáskor, ha már meg vannak sütve. A sütés pont a nedvességet veszi el.
2/7 anonim válasza:
Ha bolti akkor en siman fagyasztanam. Uzana hutoben olvaszd ki
4/7 anonim válasza:
"Ugyan én még nem fasztottam le, de az anyagismeretem azt sugallja, hogy a lisztes dolgok kb. ehetetlenné áznak fagyasztáskor, ha már meg vannak sütve. A sütés pont a nedvességet veszi el."
Hát az anyagismereted ezek szerint nulla....
Le lehet fagyasztani kérdező.
5/7 anonim válasza:
Simán lehet fagyasztani, lassan kiolvasztva (hütöben) semmi különbség sem lesz az eredetihez képest.
Au 1-es anyagismerete meg ezek szerint igencsak hiányos
6/7 anonim válasza:
1-es: te még nem ettél mirelit süteményt, tortát, lasagnet, stb? Ugyanis ezek mind "lisztes" ételek, és mégis ehetöek. Anyagismeretböl legjobb esetben 1-es kapsz!
7/7 anonim válasza:
Én mindent lefagyasztok, ha sok, a krémeseket is.
Hűtőben felolvasztva nem lesz szottyos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!