Kovászos uborka meg tud buggyanni?
Figyelt kérdés
Kedden délután kiraktam a napra a kovi ubit,de el kellett utaznom, ma este értem haza,tehát négy napig,+ négy éjszakán kinnt volt.lehet hogy hibáztam,légmentesen celofánnal lezártam.most tettem be a hűtőbe,a sok sallangot,kaprot, kenyeret,kivettem, visszaöntöttem a szürt lét.kicsit más a szaga a megszokottnál.az állaga kemény,mint az egyik testrészem.holnap fogom csak megkostólni.lényeg: hibáztam, hogy le volt zárva légmentesen,+4 napig kinnt volt?2023. júl. 22. 21:52
1/6 anonim válasza:
4 nap alatt nem romolhatott meg. Ha viszonylag kemény, akkor még kevésbé. Igazából nem légmentesen kell lezárni a koviubit, le kell fedni, de kibugyoghat a lé belőle, ahogy forr. (Kistányért szoktam rátenni, alá pedig egy nagyot.)
2/6 anonim válasza:
1-hez még: A szaga attól is lehet kicsit más, hogy milyen kenyér van benne.
3/6 anonim válasza:
Nem kell a napra tenni, elég neki a meleg.
5/6 A kérdező kommentje:
nem mertem,merem megkostólni,pénteken megy a Qkába!valami szúrós illata van.
2023. júl. 26. 20:54
6/6 anonim válasza:
A koviubinak alapbol szuros illata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!