Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kovászos uborka meg tud...

Kovászos uborka meg tud buggyanni?

Figyelt kérdés
Kedden délután kiraktam a napra a kovi ubit,de el kellett utaznom, ma este értem haza,tehát négy napig,+ négy éjszakán kinnt volt.lehet hogy hibáztam,légmentesen celofánnal lezártam.most tettem be a hűtőbe,a sok sallangot,kaprot, kenyeret,kivettem, visszaöntöttem a szürt lét.kicsit más a szaga a megszokottnál.az állaga kemény,mint az egyik testrészem.holnap fogom csak megkostólni.lényeg: hibáztam, hogy le volt zárva légmentesen,+4 napig kinnt volt?

2023. júl. 22. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
4 nap alatt nem romolhatott meg. Ha viszonylag kemény, akkor még kevésbé. Igazából nem légmentesen kell lezárni a koviubit, le kell fedni, de kibugyoghat a lé belőle, ahogy forr. (Kistányért szoktam rátenni, alá pedig egy nagyot.)
2023. júl. 22. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
1-hez még: A szaga attól is lehet kicsit más, hogy milyen kenyér van benne.
2023. júl. 22. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell a napra tenni, elég neki a meleg.
2023. júl. 22. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
meg ám, főleg melegben
2023. júl. 26. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
nem mertem,merem megkostólni,pénteken megy a Qkába!valami szúrós illata van.
2023. júl. 26. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
A koviubinak alapbol szuros illata van
2023. aug. 1. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!