Hogyan tároljátok a vajat?
Figyelt kérdés
A hűtőben túl kemény, nem lehet kenni. Ha meg csak a pultot tartom akkor megolvad.2023. jún. 19. 13:17
11/17 anonim válasza:
Hűtőben tárolom, főzéshez használom. Kenyérkenésre tégelyes vajat/margarint vagy egyéb vajkészítményt veszek, amit erre találtak ki. És azt is hűtőben tárolom!
Bár az első módszerét adom, gyerekként simán megcsináltam, hogy a hideg vajat sajt módjára szeleteltem, és az ment a kenyérre kenés nélkül. :D
12/17 anonim válasza:
#10
Ezzel az osszes lehetoseget kilotted marad a turelem
Tartsd hutoben es nagylyuku reszelonnreszeld a kenyerre. Par perc alatt igy kenheto lesz
14/17 anonim válasza:
Amugy a reces kessel szelt nagyon vekony darabkak hidegen is kenhetok, en igy kapirgalok rola.
15/17 anonim válasza:
Szeretem, ha kenhető a vaj, ezért vajtatóban tartom az asztalon.
16/17 anonim válasza:
A Tescóban vettem egy fából készült vajazókést, pár Ft volt. Azzal könnyedén tudok vékony réteget lehántani a kemény vajról, ami a levegőn azonnal felmelegszik, és kenhető.
17/17 anonim válasza:
Hűtőőé kiveszem, sajtszeletelővel vágok belőle, rálehelek és már kenhető is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!