Fogom a 10 dekás vajat és harapom kenyér mellé (legalább 3 deka legyen egy falat!). Esetleg parizerbe tekerem...
Persze nem csinálom mindig az összeset, még mielőtt...
2023. jún. 19. 13:25
2/17 anonim válasza:
Este beteszem a hűtőbe, reggel kiveszem.
2023. jún. 19. 13:28
3/17 anonim válasza:
Jessz, első válaszom 0%-on áll.
Ezek után tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki mit kezd a hideg vajjal, ha nem azt, amit én!
Ja, esetleg teheted forró vízfürdőbe, de azt max főzéskor a szakácsok, meg a cukrászok csinálják, egy szendvicshez viszont nem teszünk fel forrni egy fazék vizet...
2023. jún. 19. 13:36
4/17 anonim válasza:
A konyhapulton. Télen-nyáron. Én nem harapom a vajat, én kenyérre kenem.
Ha kánikula van, csak a vaj felét teszem ki, a többi marad a hűtőben. De ritkán van ekkora kánikula mifelénk.
2023. jún. 19. 13:36
5/17 anonim válasza:
Hűtőben tárolom. Amikor kenyérre akarom kenni, akkor nagyon vékony szeletkéket vágok belőle, ráteszem azokat a kenyérre, s ott 1-2 perc múlva már kenhetővé válik.
2023. jún. 19. 13:49
6/17 anonim válasza:
Kettes vagyok. Én sem értem, hogy miért pontoztak le. Nem tesz jót a vajnak, ha állandóan szobahőmérsékleten van. Reggelre kiveszem a hűtőből, ameddig felébredek, elkészülök, megcsinálom a kaját, addigra megpuhul annyira, hogy kenhető legyen.
2023. jún. 19. 13:49
7/17 anonim válasza:
De jó, hogy sosem eszek vajat, állati bonyolult lenne az életem.
2023. jún. 19. 13:53
8/17 anonim válasza:
"Fogom a 10 dekás vajat és harapom kenyér mellé":))))))
2023. jún. 19. 14:18
9/17 anonim válasza:
Kis - pár napos - adagokban a pulton
2023. jún. 19. 14:33
10/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a nagyon olvadt, puha vajat sem szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!