Senior Séf kérdése:
Hogyan eszed a krumplis tésztát?
Figyelt kérdés
Van ugye a piros, amikor paprikát kevernek hozzá. Van a magyaros, ahol a paprika mellé pirított hagyma is kerül. És van a szabolcsias, ami fehéren készül, a végén lepirítva.
Azt is légyszi jelezd, melyik megyében laksz.
2023. máj. 4. 17:16
1/29 anonim válasza:
Sima paprikás krumplit csinálok kolbász nélkül. Hagyma, olaj, krumpli és pirospaprika.
Bács megye
2/29 anonim válasza:
Én Budapesten kevés olajon hagymát pirítok, bele a pirospaprikát, majd a héjában főtt burgonyával összenyomom, megsózom és ez kerül a tésztára.
4/29 anonim válasza:
Hagyma, krumpli, pirospaprika, virsli. Budapest.
6/29 anonim válasza:
Én villával eszem.
A tésztát megszoktam olajban pirítani mielőtt megfőzöm szép barnára.
A krumplit serpenyőben készítem, olaj, krumpli így sütöm egy kicsit aztán kap egy pici paprikát, vizet de nem sokat, sót.
A fakanállal csinálom törtkrumplit belőle.
A végén összekeverem jó sok borssal.
7/29 anonim válasza:
6-os Eddig soha nem jutott eszembe megpirítani a tésztát főzés előtt, de ki fogom próbálni. Csak a lebbencsnél pirítottam. Jó ötletet adtál. Köszönöm.
9/29 anonim válasza:
Halvány lila gőzöm nincs. Ahogy az étteremből hozzák.
Nógrád megye
10/29 anonim válasza:
Sütőben, tepsiben összekeverve, összemelegítve a lepirított apróra vágott krumplis krumplipaprikás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!