Érdemes a felvágottakat serpenyőben megpirítani?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 08:07
11/12 anonim válasza:
Nem szabad megsütni, pláne jól átsütni a nátrium-nitrát tartósító miatt.
12/12 anonim válasza:
Na-nitrittel (E250) tartósított ételt nem szabad magas fokon hőkezelni, mert rákkeltő anyagok szabadulnak fel. Meg lehet pirítani a felvágottat, de ahhoz nitrit menteset kell használni. Ez alig kapható, még a bio termékek is tele vannak Na-nitrittel. A virágoskútiak bio virslijében nincs nitrit, ellenben elég zsíros, és persze nem is felvágott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!