Melyik a legjobb egészségesség szempontjából:a szalámik, a felvágottak, a sonkák, a párizsik vagy a kolbászok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 15:21
2/5 anonim válasza:
Én is a sonkára voksolnék. Egyébként az a legegészségesebb, ami a legkevesebb adalékanyagot tartalmazza.
3/5 anonim válasza:
A bolti, tálcás, szeletelt cuccok mind tele vannak adalékanyaggal, tartósítószerrel, szerintem egyik sem egészséges.
Valahol biztosan lehet kapni húsból készült felvágottakat, sonkát, párizsit, bár én ilyet nagyon régen ettem.
4/5 anonim válasza:
Sonka, abból is elsősorban a házi. Abban nincs adalékanyag. Utána a jó minőségű házi kolbász. Szalámi, felvágott, párizsi - teli vannak adalékanyagokkal, nem sok közük van a húsoz. Mondom ezt úgy, hogy a 600 Ft/kg-os párizsiból vásárolok, mert jelenleg arra futja, ízileg meg van olyan mint a drágább társaik. De ha tehetném, sonkát vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!