Felvágottat le lehet fagyasztani ? Kiolvasztás után ugyan olyan lesz ?
A fűszeres szalámi, a fűszerezett kolbász megfüstölve egy hideg pincébe egy rúdra felkötve, felakasztva simán eláll hónapokig, ha jó az alapanyaga, lehet tán évekig is . (Azt én nem fagyasztanám.)
A sonka meg persze fagyasztható. Bár valószínűleg a szalámi is, utóbbit még soha nem ettem fagyasztva.
szalámi-kolbászt minek fagyasztani?
Füstölt áru sokáig eláll normál pincében/spájzban is!
Nem mindenkinek van pincéje és spájza.
Városi albérletben lakunk, nemhogy kamra nincsen, rendes konyha sincs. (Az előző helyen ahol laktam, ott se volt.)
De ez még csak hagyján, a mostani lakásban nem győzünk szellőztetni, olyan magas a páratartalom, hogy folyik a falakon a víz. Pedig szellőztetünk napi 2*.
Ilyen körülmények között csak a fagyasztó marad.
Lehet felvágottat is.
Én felszeletelve szoktam, és amikor kiveszem és hagyom kiengedni, persze vizesebb lesz. Akkor kiterítek a pultra egy darab konyhai papírtörlőt duplán hajtva, ráteszem a szeleteket, és egy másik darab papírtörlőt ráteszek, leitatom vele, így már teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!