Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Felvágottat le lehet fagyaszta...

Felvágottat le lehet fagyasztani ? Kiolvasztás után ugyan olyan lesz ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 08:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki. Ha nem tetszik, akkor tedd pizzara vagy melegszendvicsre3. Sutve más lesz, és annak el tudod tenni, hogy ne kelljen kidobnj
2022. márc. 10. 14:01
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

mondjuk attól is függ, hgoy milyen felvágott...

Ha valami ócska teszkógazdaságos párizsi, akkor kifagy belőle a víz, kristályosan.... undorító lesz.

2022. márc. 10. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es: egy lakásban hol találsz olyan helyet, ahol rúdra tudod akasztani az ilyesmiket, illetve ahol nem megy tönkre a meleg miatt?????
2022. márc. 10. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok éve fagyasztok mindeféle felvágottat (jobb minöséget, nem a legolcsóbbakat) mivel cask egy valaki eszi ezeket, felszeletelve. A hütöben engedem ki felhasználást elött, nem lehet észrevenni, hogy más.

Többször jött váratlan vendég, neki olvasztottam fel több mindent, soha senkinek nem volt vele gondja, néha csak azt jegyezték meg, milyen jó a hütöm, hogy ilyen friss, finom marad benne minden.

2022. márc. 10. 14:31
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazából pizzara szeretném. Megvettem a sok felvágottat, jobb minőségűt, de mégsem jutott időm dagasztani. Gondoltam, hogy csinálok több pizzát, és utána mindenestől lefagyasztom, hogy aztán már csak sütni kelljen, ha nincs időm főzni. De gondolom, még egyszer visszafagyasztani már nem szabad aztán.
2022. márc. 10. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
15. úgy már szerintem sem lesz jó.
2022. márc. 10. 15:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem dobtam ki. Majd jó lesz frisshez
2022. márc. 10. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!