Hogyan kerüljem el rántott hús sütésnél a morzsa leégését?
Sziasztok! Kérlek, segítsetek tanácsokkal a következő probléma kapcsán. Amikor rántott húst sütök, az első húsok még nagyon szépen megsülnek, azonban a későbbiekben egyre nagyobb problémát okoz, hogy az első húsokról lepergő morzsa a lábasban elkezd odaégni. Így amikor az utolsó húsokat rakom oda sülni, addigra a lábas alján már mindig van egy eléggé égett morzsa réteg, ami rögtön rátapad a húsokra, és így elég csúnyák lesznek, annak ellenére is égettnek tűnnek, hogy természetesen nem azok.
A sütést mérsékelt, közepes lángon csinálom (az első húsok nagyon gyönyörűek mindig), szóval az nem lehet probléma, hogy túl erős a láng, és a morzsamennyiséget sem viszem túlzásba, sütés előtt még le is rázogatom a húsokról a többletet.
Kérlek, segítsetek, hogy mit csinálok rosszul, vagy hogy Nálatok is felmerül-e ilyen probléma?
Köszönöm!
Ha zavar a dolog, használj fritőzt, vagy bármi mást aminél kosárba teszed a sütnivalót. Mást nagyon nem tudsz tenni, mivel a zsemlemorzsából mindenképp le fog hullani egy kevés.
A leöntögetést nem javaslom. Vagy sok macera, mert meg kell várnod míg lehűl az olaj, vagy a saját testi épségedet kockáztatod azzal, hogy forrón öntögeted és szűröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!