Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet még rántotthúst,r...

Hogyan lehet még rántotthúst,rántott sajtot készíteni,ha nem akarom olajban,zsírban kisütni?

Figyelt kérdés
nem akarok olajat használni a sütéshez
2023. jan. 5. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Én csak rántott husit próbáltam sutoben :) igazából rengeteg recept van :) én is nosaltyn vagy Google-n keresek receptet. Nincs bevallt konkrétan, én kicsit mindig módosítok, ezért nem linkelek, de batran keress rájuk ahol írtam :) de a leggyakoribb a fasirt amit így készítek :) annak már nem is nezek sütési időt, csak figyelem :) nyugodtan kiserletezz, igazából keszitsd el normál formában, sutopapírra tedd, és én olyan 180 fokon szoktam kipróbálni. Figyelni kell. Olyan 3-4 percenként nézd, változó , néha érdemes forgatni :) de megsül zsiradék és olaj nélkül is, a hús zsír tartalma megoldja :)
2023. jan. 5. 01:03
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Rántott sajtot nem tudom (mert mi nem eszünk soha), de rántott húst, fasírozottat simán meg lehet sütni sütőben, csak sütőpapirra kell tenni. Fasirozott egy teflon serpenyőben is tökéletesre sül.
2023. jan. 5. 04:29
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Forrólevegős fritőzben (airfryer)
2023. jan. 5. 05:48
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Rántott sajtnál teljesen felesleges ezen elmélkedned, mert a sajt eleve egy jókora zsírtömb. Hogy olajban sütöd-e ki, mellékes. Ezzel az erővel az alkoholmentes pálinkát is kereshetnéd.
2023. jan. 5. 06:27
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Bármiféle forrólevegős sütő alkalmas erre, de egészen minimális zsiradék mindenképpen kell (a víz megtartására), különben a fehérje elszenesedik és rákkeltő bomlástermékek keletkeznek.
2023. jan. 5. 08:31
 6/6 anonim válasza:
Fasirtot lehet sütni muffin formában is.
2023. jan. 15. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!