Csirkemellnek tejes, vagy olajos pác a jobb?
Figyelt kérdés
Mi lehet a különbség a kettő között?2023. márc. 4. 11:51
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha rántott csirkemellet szeretnék csinálni, és előtte 1 napig állni hagyom valamiben, mi a jobb megoldás, ha fűszeres tejben, vagy olajban áztatom?
2023. márc. 4. 11:52
2/9 anonim válasza:
Rántott csirke tejben pácolva finomabb lesz, legalábbis én úgy szeretem. Grillhez vagy sütőben sütéshez viszont jobb az olajos, fűszeres pác.
3/9 anonim válasza:
Olajról lejön a bunda.
Csirkemellet rántáshoz nem is biztos hogy pácolni kell puha ledz anélkülis,de ha szeretnéd inkább a tejes.
4/9 anonim válasza:
Sosem vacakolnék ezzel. Simán bepanirozom, aztán megsütöm. Tökéletes lesz mindig. De ha már nagyon muszáj, akkor a tejeset választanám. Az olajos ledobná a panírt.
5/9 anonim válasza:
A joghurtos hatékonyabb, mint a tej.
6/9 anonim válasza:
Nálunk bevált a tejes és a joghurtos is. Másabb lesz az áztatott hús panírjának és a hús is omlósabb.
7/9 anonim válasza:
Az olajos pác inkább hirtelen sütéshez grillezéshez való.
9/9 anonim válasza:
Ételérzékenyként írom, hogy amúgy igazán király ez a fszom értelmetlen megoldás. Csomó ember áztatja a húst - minek??? - aztán aki olyan mint mi, jó esetben csak a hasa megy, de ha a kazeinre érzékeny akkor autoimmun gyulladással végződik a móka.
Mellesleg ettől aztán nem lesz finomabb a hús. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!