Hogy lehet mélyhűtőben lefagyasztott ételt a leggyorsabban és a legbiztonságosabban leolvasztani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy béna kérdés, de tényleg nem tudom, bocsi, és mindenfélét olvastam már neten, egymásnak ellentmondókat is, pl. a mikróról, amit amúgy sem szívesen használok.
Anyatejet tudom, hogy forróvízbe kell tenni, ezt tettem műanyagdobozban lefagyasztott étellel is, amelyet aztán lábasban a fűtésre tettem, de közben olvastam azt, hogy a szobahőmérsékleten olvasztás nem jó, mert elszaporodnak a baktériumok. Logikusnak hangzik. Akkor csak hűtőben és időigényesen?
Hús-, tej- és gluténmentes, vegán ételről van szó, gomba sincs benne, tehát a külön figyelmeztetések erre nem relevánsak.
2023. jan. 17. 23:07
41/41 anonim válasza:
Amúgy mi nem tetszik a 38-ban a lepontozóknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!