A szalonnát húsakasztó kampóra vagy madzagra célszerü akasztani füstöléskor?
Figyelt kérdés
Gondolom hogy a húsakasztó kampóra praktikusabb akasztani mint bajlódni a madzaggal és kötözgetni nem?2022. nov. 19. 20:32
1/5 anonim válasza:
Ami kéznél van. Még nagyüzemben is madzagot használnak, mert olcsó, praktikus.
3/5 anonim válasza:
Én a szalonnát kampóra szoktam, mert sok van nekem belőle, és egyszerűbb, mint kötözgetni.
A nagyobb darab húsokat (sonka, csülök) inkább kötni szeretem, mert a kampó már egyszer kiszakadt a húsból, mert túl nehéz volt.
4/5 anonim válasza:
Ami van/könnyebb használni/szereted/rokon azt mondta/stb. Telejsen mindegy. mi madzagra is és kampóra is tettünk anno, mert annyi volt, hogy nem fért rá mind. Madzag azért jó, emrt azzal máshová is el tuddo vinni felakasztani, a kampó meg helyben van, vagy drága, vagy rozsdásodik, vagy akármi.
5/5 A kérdező kommentje:
Kaptunk egyik ismerősünktől új kampókat 35 darabot, ezért is kérdeztem.
A szalonna táblában kb. 2,5 kg lehet, remélem nem szakadnak majd ki a füstölés során.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam! :)
2022. nov. 19. 21:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!