Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A szalonnát húsakasztó kampóra...

A szalonnát húsakasztó kampóra vagy madzagra célszerü akasztani füstöléskor?

Figyelt kérdés
Gondolom hogy a húsakasztó kampóra praktikusabb akasztani mint bajlódni a madzaggal és kötözgetni nem?

#madzag #húsakasztó kampó #szalonna füstölés
2022. nov. 19. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami kéznél van. Még nagyüzemben is madzagot használnak, mert olcsó, praktikus.
2022. nov. 19. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy.
2022. nov. 19. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a szalonnát kampóra szoktam, mert sok van nekem belőle, és egyszerűbb, mint kötözgetni.

A nagyobb darab húsokat (sonka, csülök) inkább kötni szeretem, mert a kampó már egyszer kiszakadt a húsból, mert túl nehéz volt.

2022. nov. 19. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami van/könnyebb használni/szereted/rokon azt mondta/stb. Telejsen mindegy. mi madzagra is és kampóra is tettünk anno, mert annyi volt, hogy nem fért rá mind. Madzag azért jó, emrt azzal máshová is el tuddo vinni felakasztani, a kampó meg helyben van, vagy drága, vagy rozsdásodik, vagy akármi.
2022. nov. 19. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Kaptunk egyik ismerősünktől új kampókat 35 darabot, ezért is kérdeztem.

A szalonna táblában kb. 2,5 kg lehet, remélem nem szakadnak majd ki a füstölés során.

Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam! :)

2022. nov. 19. 21:42

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!