Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kell a tócsiba tojás?

Kell a tócsiba tojás?

Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 01:43
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell, de lehet. Ahány ház annyi szokás, mint ahogy a neve is lehet 100 féle, úgy a hozzávalók is.
2022. okt. 25. 01:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a krumpli fajtájától, meg a korától is függ, újkrumpliba, meg alacsonyabb keményítő tartalmúba inkább elengedhetetlen, de ha jó tapadósra össze tudod állítani a masszát, akkor anélkül is megfő.

Biztosabbra mész tojással.

Ezek a tót kaják alapvetően arra épülnek, hogy olcsóak. Mint a sztrapacska. Elvileg abba se kell tojás, de ha nem teszel bele, azt kockáztatod, hogy szétfő mint a fos, egy része a legjobb állag mellett is szétfő, ha nincs benne tojás, és egy ilyen csirízes lében fő az egész, szóval jobban jársz tojással.

A tócsni azért másabb, mert az nagyon tömör, masszív lesz a sok tojástól, úgyhogy ha teszel is bele, se sokat.

2022. okt. 25. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

*akkor anélkül is megfő.

... -sül

2022. okt. 25. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teszel bele akkor szárazabb lesz.
2022. okt. 25. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg úgy van, hogy ki hogyan készíti. Én sosem tettem bele tojást, és nagyon finom. Nagynéném tojással készíti, és úgy is nagyon finom:)
2022. okt. 25. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem teszünk bele tojást - [link]
2022. okt. 27. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam tenni bele, de valószínűleg anélkül is jó lehet.
2022. okt. 27. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
2022. okt. 28. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!