Nincs itthon tojás, hogyan tudok a levesbe tésztát/galuskát főzni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 14:17
1/5 anonim válasza:
Csinálhatod keményebbre hagyott liszt + víz + só tésztával, de mivel nincs benne tojás, ne a levesbe főzd, hanem külön és leszűröd, mert a maradék ronggyá ázik a levesben. Aztán amennyit megesztek, annyit teszel a tányérra, rá a leves.
2/5 anonim válasza:
Én azért egy külön edénykébe forralnék vizet, hogy egy-két darabon megnézzem hogy ez így mennyire fő szét.
3/5 anonim válasza:
Milyen leves?
Biztos, hogy kell abba csiríz gombóc (mert tojás nélkül kb az lesz a teszta)
Van olyan leves, amihez jó pl a kockára vágva megpirított kenyér, vagy ha van otthon egy marék rizs, vagy árpagyöngy, az is lehet opció, ahogy az is, hogy nem lesz benne.. levestől, ízléstől függő.
4/5 anonim válasza:
3-as: miért lenne csiriz? Ha elég keményre van gyúrva a tészta, és jó lisztet használnak hozzá, semmivel sem lesz csirizebb, mint amiben van tojás.
5/5 Csizmazia István válasza:
Tegyél bele inkább pár szem rizst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!