Rántottánál ti fekveritek előre a tojást, vagy már a serpenyőben csak?
Figyelt kérdés
Ki hogy készíti? :D2022. szept. 12. 17:41
1/16 anonim válasza:
Én felverem előre a tojást, és úgy öntöm bele a meleg serpenyőbe.
2/16 anonim válasza:
egy meleg serpenyőbe szerintem is már felverve célszerű beleönteni, különben hamar összekapódik.
3/16 anonim válasza:
Gyerekkoromban a szüleim úgy csinálták, hogy csak a serpenyőben kezdték el keverni. Emiatt sokáig úgy tudtam, hogy utálom a rántottát :) Magamnak mindig felverem előre, sokkal gusztusosabbnak találom úgy.
4/16 anonim válasza:
Néha így, néha úgy. Legtöbbször összekeverem, de időnként megkívánom azt a verziót amiben egészben vannak nagyobb darabok a sárgájából és a fehérjéből. Attól is függ, hogy épp hogyan fűszerezem meg mit eszek hozzá.
5/16 anonim válasza:
Felverem mindig,homogénebb plusz levegősebb.
7/16 anonim válasza:
Én nem is hallottam eddig a 2.-ról, mindig felverem sütés előtt.
8/16 anonim válasza:
7. Mi is még gyerekkoromban csináltuk úgy hogy csak serpenyőben kezdtük el keverni a felütött tojást.
9/16 anonim válasza:
Nálam ez két külön kaja. Ha felverem előre a tojást, az a rántotta, ha pedig csak a serpenyőben, akkor az kavarós tojás néven fut. 😀
10/16 anonim válasza:
Én nem kenek össze még egy tálat.
Bedobálom a serpenyőbe a sonkadarabokat, sajtot, kicsit átsütöm, majd félrehúzom, ráütöm a tojást, gyorsan összekeverem és kisebb fokozaton megsütöm, ügyelve, hogy ne száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!