Bírsalmával mi kezdjek? Van sok bírsalmám, olyan szépek, de ha lepotyog összeszedem szépen, de hamar rohad, sajnálom kidobni! Kompótot szoktam, meg almaskalácsot, de fog rámromlani sok.
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 10:39
1/7 anonim válasza:
Szedd és vidd akciót hirdetni. Vagy ha lehet belőle bort csinálni, akkor azoknak is el tudod adni olcsón.
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell bort csinálni belőle?
2022. okt. 19. 10:51
3/7 anonim válasza:
birsalma pálinkánál nincs is jobb.
4/7 anonim válasza:
Én eladnám a helyedben a felesleget, a piacon 700 ft-ért vettem legutóbb. És ne várd meg, hogy lepotyogjon, mert akkor megsérül, persze, hogy pár napon belül megromlik. Minél hamarabb szedd le az összeset, már régen megérett, mert enyhe fagyot jósolnak, akkor megfagy a birs, és annak annyi. Hűvős, száraz helyen tárold, lehetőleg olyan helyen, ahol nincs más gyümölcs, ugyanis a birs igen illatos, átveszi minden az illatát.
5/7 anonim válasza:
Birsalmasajtot.
Vagy befőttet és egész télre lesz pl sütikbe
Tedd fel facebook marketplscere eladásra, hogy a környékről hátha vesznek. Én pl diót, nyáron barackot, meg sok ilyen dolgot így veszek. Magyar és olcsóbb mint a bolti. Finomabb is, több a tápanyag
6/7 anonim válasza:
EL tudod adni, tudsz belöle lekvárt vagy birsalmasajtot fözni, de ha nincs idöd, kedved hozzá, le is tudod fagyasztani szeletekre vágva, télen meg bármikor tudsz kompótot, süteményt készíteni belöle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!