Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mikor vegyem meg a Halloween-i...

Mikor vegyem meg a Halloween-i tököt, hogy ne rohadjon meg Halloween-ig? Egy garázsban tartanám őket addig.

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 10:20
1 2
 11/20 kokomfitty ***** válasza:
56%
#10 A szavak mögött mindig megtalálható egy tartalom, amit vagy ért valaki vagy nem. Te nem érted, de ettől még jogod van (mert ma nincs is ezen kívül más) és ilyen alapon nyugodtan ünnepelheted a hétfőt is a keddet is ...stb. Miért ne nevezhetnél bármit ünnepnek? Jogod van majmolni is bármit, bárkit és az ünnepet is jogod van összekeverni egy jópofán világító faragott tök látványával a-nélkül, hogy bármi közöd lenne a halloween-hez
2022. okt. 17. 12:21
 12/20 kokomfitty ***** válasza:
100%
A tököt úgyis leszedik ha beérik, tök mindegy, hogy egy fűtetlen raktárban, fészerben vagy megveszed és a garázsodban várja, hogy megfarigcsálják. Ami meg akar rohadni úgyis megrohad, így előny ha később veszed meg, de hátrány amit írtak, azaz kisebb a választék az utolsó napokban, bár ez a terméstől függ.
2022. okt. 17. 12:32
 13/20 anonim ***** válasza:
#8 pl csak a csúnyák maradnak, torzultak, foltosak...
2022. okt. 17. 20:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Én kiszálltam.

Jó mulatást!

2022. okt. 18. 03:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

9: Nem tudsz semmit a kérdezőről. Lehet, hogy Amerikában él, lehet, hogy olyan környezetben lakik (mondok valamit, azaz hasamra csapok - pl. családnál au-pair, vagy ha így jobban ismered, baby sitter, azaz gyerekfelvigyázó) - ez esetben mivel az amerikai család szinte 100% biztos, hogy ünnepli, ezért ha nem akar okot szolgáltatni arra, hogy instant konfliktusa legyen és INSTANT, AZONNAL kirúgják egy ilyen piszlicsáré, bagatell dolog miatt, akkor KÖTELEZŐ ünnepelnie.

Amúgy is más napon van (okt.31), a mi Mindenszentekünk meg másnap, október 1-jén,(ez pirosbetűs ünnep), rákövetkező napon(nov.2) van nálunk a Halottak Napja (már nem munkaszüneti nap Magyarországon sajnos).

2022. okt. 18. 10:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

„Úgyhogy, helyedben nem tökölnék, hanem gyertyát gyújtanék és virágot vinnék a tető(k)be.”

Milyen jó, hogy nem vagy a helyünkben. Mi halloweent (is) tartunk, mert szeretjük a hangulatát, atmoszféráját. Miért fáj ez neked?

Rohadtul semmi köze a két ünnep időpontjànak egymáshoz.

31. Halloween

01. Mindenszentek

02. Halottak napja

2022. okt. 18. 20:31
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

1 Egyetértek.

2 Jó mulatást!

3 Egyáltalán nem fáj. Eszembe nem jutott volna, hogy bárkinek nekiálljak a tökölés, vagy valentinkodás miatt.

4 Ismerem a Gergelynaptárat.

5 Mindenki inteligenciája, kedve szerint majmol, vagy választ maga számára ünneplésre alkalmat.

És most tényleg, számomra nincs ebben a posztban több.

2022. okt. 19. 05:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
15. vagyok, sajnos nem lehet kommentet módosítani, természetesen Mindenszentekre november (!) 1-jét, nem pedig (a már amúgy is rég elmúlt) október 1-jét akartam írni, csak elírtam, és most, ennyi idő után vettem észre, hogy tegnap mekkora marhaságot sikerült leírnom.
2022. okt. 19. 09:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

„Mindenki inteligenciája, kedve szerint majmol, vagy választ maga számára ünneplésre alkalmat.“

Csak sikerült burkoltnak gondolt módon beszólogatni:D Legalább állnál bele egyesben a bigott baromságaidba.

2022. okt. 19. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem amerikai hanem ősi kelta ünnep egyébként.
2022. okt. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!