SOS. Halloweeni faragható sütőtököt hol találhatok ma Budapesten?
Figyelt kérdés
Tud még valaki Budapesten olyan helyet ahol lehet még ma kapni? Egész héten kint voltak a legtöbb helyen de ma már 5 boltot megjártam és nincs sehol.2021. okt. 31. 15:25
1/5 anonim válasza:
Miért nem akkor vettél, mikor volt?
Soha nem értem, hogy miért az utolsó nap utolsó óráiban kell kapkodni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válasz köszönöm szépen. Ha pedig mindenképpen tudni akarod nekem eddig sem kellett és most sem kell, de természetesen az asszony ma találta ki, hogy tököt akar faragni. Amúgy hivatalosan ma van Halloween szóval nem igazán értem miért nem lehet már kapni.
2021. okt. 31. 16:03
5/5 anonim válasza:
Mert eleve vasárnap volt és fél 4 elmúlt mire eszedbe jutott. Nincs nyitva minden.
Igen, hivatalosan tegnap volt Halloween. Ahogy dec. 24-én van szenteste. Gondolom az ajándékokat is aznap veszitek meg.
És amúgy kaptál végül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!