Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek megennék a 15-19...

Szerintetek megennék a 15-19 évesek a sütőtökös pitét? Milyen halloweeni sütiket ajánlanátok még?

Figyelt kérdés

Angolos suliba járok és lehet venni egy halloweeni sulis programra sütit. Szerintetek megennék a basic amerikai pumpkin pie-t (persze kevesebb cukoorral, hogy azért más ízek is érződjenek)?

Vagy inkább maradjak valami klasszikusnál?

Milyen sütit tudnék még halloweeni külsőben kivitelezni?

#Halloween #sütőtök #pite #Pumpkinpie #Sütőtököspite
2021. okt. 21. 06:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megennék. Finom az, plusz amerikai szóval "menő".
2021. okt. 21. 07:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én imádom ezt a sütit, csak hát zöldségből van, ami sokakat elrémiszt...xd
2021. okt. 21. 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
2021. okt. 21. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Bőven jó a sütőtökös pite. Igazából nem tudom, az hogy néz ki, de ha lehet, akkor dekorált valami rémisztőre vagy viccesre, hogy kinézetre is kapcsolódjon a témához.
2021. okt. 21. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Az én gyerekem utalja a sütőtököt csak úgy megsütve,de ha muffint csinálok belőle,azt imádja.
2021. okt. 21. 12:07
 6/10 Mansour ***** válasza:
100%
Ne áruld el, hogy miből van! Hívd egyszerűen halloweeni sütinek, hátha nem veszik észre a turpisságot!
2021. okt. 21. 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2021. okt. 21. 23:19
 8/10 Pevor válasza:
100%
Szia! A sütőtökös süti nagyon finom! Rakhatsz hozzá egy kis fahéjat is. Isteni! Az én gyerekeim szeretik! :)
2021. nov. 20. 00:18
 9/10 anonim válasza:
Uhh, én annó biztos megettem volna, isteni finom. De nyilván nem mindenki szereti a tök jellegzetes ízvilágát, főleg, hogy kevés cukorral méginkább érződni fog.
2022. okt. 14. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ettem már olyan sütőtökös sütit, amiről utólag tudtam meg, hogy az volt benne.(Tehát, hogy annyi minden más volt benne, hogy alig lehetett rájönni

Ahogy ettem már pl. "dödöllét" (liszttel összeforgatva), batátából is.

Mennyire sütőtökös ízű?

2022. okt. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!