Birsalma befőttet tett már el valaki úgy, hogy nem hámozta meg?
Figyelt kérdés
Ma egy kis adag levest főztem 2 birsalmából, és még azt a 2 darabot is rengeteg idő volt megpucolni.
Ez más években azért nem volt probléma, mert alig volt pár szem a fán, és az is kukacos volt. De most... rengeteg van, és egészséges. Nem is volt még ilyen sok rajta soha. Szóval befőzném, de ezzel a pucolással soha nem végeznék. Ezért tényleg tapasztalatokt várok, nem pedig tippeket, hogy "szerintem jó lesz/nem lesz jó". Még pucolás nélkül is rengeteg idő lesz a befőzés, csomó idő + energia + pénz, szóval tippelgetésekre nem hagyatkoznék most. :)
Köszi, ha segítesz!
2022. szept. 11. 20:07
1/4 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy nagymamám mindig hámozatlanul tette el befőttnek, finom volt:)
2/4 anonim válasza:
Csinálj birsalma sajtot. Azt nem kell pucolni.
3/4 anonim válasza:
Birsalma kompótot szoktam főzni,nem kell megpucolni.Puha lesz a héja is.
4/4 A kérdező kommentje:
Eltettem kb 30 üveggel, hámozás nélkül. A feldarabolás is egy tortúra volt, alig érzem a jobb kezem. Köszi a válaszokat!
2022. okt. 9. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!