Valaki tett mar kaposztat a fagyasztoba?
Figyelt kérdés
Van egy nagy fej lilakaposztam, es csak a felét szeretném felhasználni diszitesre. A masik felet szeretném tartositani, de nem tudom hogyan. Lehet-e lefagyasztani a kaposztat?2012. okt. 24. 12:11
1/4 gelazso válasza:
lehet de nem lesz olyan mint elötte
2/4 anonim válasza:
Szinte mindenféle zöldséget fagyasztok télire, káposztával még nem próbálkoztam.
Azt mondom, inkább szeld fel és csinálj belőle egy kis káposzta-salátát.
(Felszelés után egy kis sóval, szemes borssal, szemes köménymaggal, babérlevéllel kavard össze, hagyd állni jó pár órahosszát, vagy egy éjszakát. Majd ebből a léből, amit engedett csavard ki és rakd át közönséges cukros-ecetes salátalébe. Hagyd hogy ebben a lében összeérjenek az ízek. Pár nap múlt már csodálatos káposzta-salátád van.
Ha még egy kis fehér-káposzta is kerülne mellé, vegyesbe, akkor ő lehetne a király!)
3/4 anonim válasza:
Én megpárolva raktam el, úgy tökéletes volt felengedés után is. Nyersen nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Igen, az úgy nagyon fincsi! A párolt lila-káposzta a disznótoros hurka-kolbász mellé!
Van ízlésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!