Tartósítás két celofánréteg közé tett tartósítószerrel?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a módszerről, főképp azok válaszát várom, aki már próbálta.
Darált paprikát tettem el így, de vannak kételyeim.
2011. szept. 7. 13:07
1/4 anonim válasza:
Anyósom szokta így csinálni, nem szoktak megromlani a befőttjei.
De ilyen darált zöldséget, illetve fűszert úgy szokott elrakni, hogy a tetejére egy 2mm-es sóréteget szór. A só lezárja az üveget és tartósítószer nélkül is eláll az étel.
2/4 A kérdező kommentje:
A recept, amit kaptam, úgy szól, hogy kilónként 20dkg sót ír, összekavarva.
Van egy-két gyanús üveg, melyekkel gond lehet (mintha romlás jeleit vélném felfedezni), azért írtam ki a kérdést.
2011. szept. 7. 13:21
3/4 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy megromoljon, ha egy kiló ledarált paprikához 20dkg sót tettél.Tartósító sem kell bele, se rá.
4/4 anonim válasza:
mi is mindig 20% sóval tesszük el a paprikakrémet és nem
teszünk rá tartósítót,se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!