Rizst kávédarálóval ?
Simán. Én zabbal szoktam.
De vehetsz rizslisztet is és le se kell darálni.
Viszont nagyon nem lesz olyan mint a tejberizs. Inkább puding
Mert eleve olyan kemény.
Most komolyan.... nincs 20 perced arra hogy kivárd?
1 perc odatenni, fedő alatt magától megfő.
Addig takarítasz vagy kilakkozod a körmöd...
#4, ezen jót nevettem. Pasiból vagyok, de majd kipróbálom a rózsaszín lakkot. :)
Egyébként indukciós tűzhelyet használok és ha nem kevergetem folyamatosan, akkor mindig odaég. Lehet, hogy valami más edény kellene.
Erről is szívesen olvasnék, hogy van e esetleg olyan, amiben kicsi az égés esélye. Sosem próbáltam még a márványos kerámia bevonatosat ennek főzésére. Csak palacsinta sütöm van ilyen bevonattal.
6. Hát nem írtad h pasi vagy....
A tejberizs nem egy tipikus pasikaja... 😂
Rizsdara amit keresel, fölösleges a rizs darálgatásával szórakozni. Csak a kávédaráló viszi mert a rizs kemény.
A rizsdarából tejbegrízt tudsz készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!