A padlizsánon, a karfiolon, a tökön kívül még milyen zöldségeknek a kikavarásával érdemes próbálkozni?
A fiam nagyon szereti a majonézzel (az ő szava járásával majom mézzel) kikavart dolgokat, így szeretnék minél több fajta dolgot kipróbálni. A felsoroltakon kívül még milyen zöldségek jöhetnek szóba, amelyeknek jó ízük lesz ettől a kikavarástól, és próbáltátok/hallottátok, hogy jó?
Receptek is jöhetnek :D
Összes zöldség amit krémesre lehet turmixolni párolás után.
Ahogy írtad majonézzel eszitek az megadja az alap ízt.
De pl.cukkini,répa is megér egy próbát.
Sült paprika, főtt cékla
Főtt: csicseriborsó, zöldborsó, lencse, tarkabab, vöröslencse
Annuskam blogján találsz sok zöldségkrém receptet
Nyilván utóbbiakhoz, pirospaorika, kömény stb passzolnak. Karfiolkrémbe mehet sajt, őrölt bors, paprikáhiz fokhagyma stb. Tehát a fűszereket a zöldséghez kell igazítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!