Kaptam gluténmentes tésztát,viszont soha nem eszünk ilyesmit.Szeretnek készíteni valami husos egytálételt belőle csak félek, hogy elrontja az egészet. Érdemes ezzel készíteni,vagy hogyan kell megfőzni,hogy élvezhető legyen?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 07:17
1/13 anonim válasza:
A férjem gluténérzékeny, ezért szoktam készíteni gluténméntes tésztát. Ettem már finomat, de a legtöbbnek borzalmas íze van, mint a fürészpor. Ha jó fűszeresen, szaftosan készíted, ehető lesz, de nem olyan, mintba rendes.
2/13 anonim válasza:
Én egyszer olyat kóstoltam, ami borsóból volt. Szerintem nyers éticsigára hasonlított az íze. Nem lesz könnyű jó receptet találni hozzá. Szerintem felhasználás előtt főzz meg egy keveset és kóstold meg, ehetőnek találod-e. A férjem szerint semmi baj sincs az ízével, ő ette meg végül, de mindenki más szerint, akit kérdeztem, pocsék.
3/13 anonim válasza:
"Szerintem nyers éticsigára hasonlított az íze."
Annyira tetszenek ezek a hasonlatok, de tényleg. 😀
4/13 anonim válasza:
Főzz egy kis adag tésztát és kóstold meg. De kóstolás nélkül inkább ne használd, ki tudja milyen lesz.
5/13 anonim válasza:
Milyen lisztből van a tésztád, az sem mindegy.
Még talán, TALÁN a kukoricalisztes tésztának van a legsemlegesebb íze, de az sem egy csúcs kulináris élmény, erre készüljetek fel.
6/13 anonim válasza:
Bolognai, azon belül a valódi olasz recept szerint amiben zeller, répapüré és paradicsom sűrítmény van, véletlenül sem a bolti zacskós verzió. Elég testes íze lesz hogy elnyomja a gluténmentes tészta kellemetlen ízét és állagát.
Ha rizstészta, akkor aldiban vegyél hozzá wokszószt és azzal valamit.
7/13 anonim válasza:
A helyedben hamis lasagnét csinálnék. Bolognai szósszal, tejföllel 1-2 tojással összeofrgatod a kifőtt tésztát, tetejére sajt és megy a sütőbe.
8/13 A kérdező kommentje:
Kukoricalisztes tesztam van.
2022. aug. 10. 10:26
9/13 anonim válasza:
Kukoricalisztes tészta nagyon finom, nyugodtan használhatod úgy, ahogy a búzaliszteset, a csomagolás utasítása szerint főzd meg!
10/13 A kérdező kommentje:
Elkészült az egytálétel,finom lett,a tésztát 5 percig főztem. Köszi mindenkinek a választ:)
2022. aug. 10. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!