Kaptam gluténmentes tésztát,viszont soha nem eszünk ilyesmit.Szeretnek készíteni valami husos egytálételt belőle csak félek, hogy elrontja az egészet. Érdemes ezzel készíteni,vagy hogyan kell megfőzni,hogy élvezhető legyen?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 07:17
11/13 anonim válasza:
Na, az a halálom.
Én a vöröslencse vagy sárgalencse tésztára esküszöm. :)
12/13 anonim válasza:
1-es, egy jó! minőségű gm tésztának NEM lesz fűrészporos íze. ;)
13/13 anonim válasza:
Nem is az íze a vészes, hanem atomjaira hulljk, ha egy fél perccel is tovább főzöd, mint kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!