Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lecsót mikor érdemes eltenni?...

Lecsót mikor érdemes eltenni? Alapanyagok mikor a legolcsóbbak?

Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos inflációban, rossz terméssel semmikor sem jó az ár. Esetleg nyár vége
2022. júl. 26. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha sikerül akciós hozzávalókat venni.
2022. júl. 26. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Mostanság kezdődik a dömping, szerintem kb. aug. közepéig tuti még mennek lefelé az árak.

De igaza van a #2-nek, folyamatosan figyelni kell az akciókat, mert időnként már most is marha jó áron van paprika, paradicsom sokfelé.

2022. júl. 26. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Én július végén, augusztus elején teszem el a nagyobb mennyiséget, utána már csak ha valamit nagyon olcsón kapok, pár üveggel, de erre ugye nem lehet biztonsággal számítani.

Idén viszont képtelen voltam rávenni eddig magam ebben a hőségben, folyamatosan nézem az előrejelzést, hogy mikor lesz élhető az idő.

Ha soha, akkor idén elmarad.

2022. júl. 26. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
OrrBán-nak köszönhetően a lecsó ma már úri eleség.
2022. júl. 26. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

5: azért nem kéne kirakatba tenni a saját hülyeségedet... :-D

A nagycsarnokban már 300-ért van paprika, 400ért paradicsom...

[link]

EGy kiló paprika + fél kiló paradicsom 500 ft. Ebből hárman-négyen jóllaknak..... Hol van itt úri eleség ár????

2022. júl. 26. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
43%

És nem csak a Nagycsarnokban, nálunk (Pest m) is ennyiért van a boltban és a környező piacokon is.

2022. júl. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!