Milyen élelmiszerekből érdemes a lehető legolcsóbbat megvenni, ahol nincs igazán különbség az olcsó és drágább között?
Szerintem az olcsóbb és a drágább között mindig van minőségi különbség, tehát inkább az dönt, mire, milyen minőség megfizetésére van lehetőséged.
Az más dolog, hogy pl. nálunk egy zöldséges bevezette, hogy péntek-szombat a meglevő árukészletének jó részét jelentősen olcsóbban adja, mondván: hétfőig úgyis jó része tönkremenne, és kidobnám. Így jelentősen olcsóbb a gyorsan romló gyümölcs (pl. sárgabarack, paradicsom) de most a hétvégén karfiolt adott szinte nevetséges áron (99.- Ft/kg.)
De ugyanígy kb. 2-3 hétig jelentősen olcsóbban vásárolhatsz, ha egy új üzlet nyitott valahol, mert szeretné a törzs-vásárlói körét kialakítani, és valamivel be kell csalogatni a vevőket. Tehát nyitás után pár hétig érdemes odajárni, stb. stb.
Részemről pl. a Tesco-akciók nem vonzóak, mindig felmerül bennem, meglehet, hogy a szavatossági idővel van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!