Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha nagyon nagy megszorításokka...

Ha nagyon nagy megszorításokkal akarok megélni az étellel, hogyan kell csinálni?

Figyelt kérdés
Azonkívül, hogy kutyakaját ennék, mert azt nem fogok.
2022. aug. 1. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
kenyér és csapvíz
2022. aug. 1. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Takarekoskonyha.blogspot.com
2022. aug. 1. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Abonettet rágcsálgatok mostanság, vagy cornflakset eszem. Néha ha van akcióban valami a boltban, akkor azt eszem. De igazából rengeteg mindenről le kellett korábban mondanom. Észrevettem, hogy önként fogyok, néha szédülök, gyakran fáj a fejem is, és erőtlen vagyok. Hónapok óta fenn áll ez az életvitel, eleinte nagyon rossz volt, akkor éreztem inkább ezeket a fent leírt tüneteket. Dolgozom, van munkám folyamatos, csaknem 13 éve. Nem a fizetéssel van baj, hanem a megemelkedett árakkal, és most még a rezsiköltség is belevág ebbe. Én úgy érzem, ettől jobban nem tudok már spórolni saját magamon.
2022. aug. 1. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Idényzöldségek és idény vagy fagyasztott gyümölcsök.

Sok száraz alapanyag (tészta, lencse, bab, rizs, bulgur) és amellé bármi ami akciós

Így jutsz valami vitaminhoz is. És hüvelyesektők elég jól jól lehet lakni. Tehát nem is teszed magad tönkre annyira mint az utolsó

2022. aug. 2. 07:39
 5/5 anonim válasza:
#3-nak zsírra és fehérjére van szüksége
2022. aug. 20. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!