Ha rizst ledarálok akkor olyan mintha rizsliszt lenne? Ugyanúgy használhatom főzéshez, mintha a boltból vettem volna meg?
Figyelt kérdés
2022. júl. 13. 16:52
1/6 anonim válasza:
Nem fogod tudni liszt állagúra darálni, inkább csak rizsmorzsára, ami nem igazán lesz alkalmas liszthelyettesítőnek.
3/6 anonim válasza:
Egyszer próbálkoztam ezzel, kávédarálóba ment bele, daráltam vagy 10 percig, liszt nem lett belőle, ilyen fura grízszerű lett az egész miután beleraktam valamibe. Ha meg tudod oldani, hogy nagyon finom szemcsés legyen, akkor tudsz csinálni persze. Mozsárban szerintem akár egy órát is igénybe vehet.
4/6 anonim válasza:
Egyedül köves kávéőrlővel (nem késes darálóval) tudnád olyan finomságúra őrölni.
5/6 Senior Séf válasza:
Megéri gatyázni vele?
6/6 anonim válasza:
"Megéri gatyázni vele?"
Hát persze, ha már unja a darálót és minél előbb szeretné kidobni! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!