Hogyan főzzem a babot, mit tegyek az áztató vagy a főzővízbe, hogy a végén ízletes főtt babot kapjak?
Kérdés, mi lesz belőle.
MErt feketebors, babérlevél, egy fej vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma simán mehet bele.
őszintén szólva csak sima, natúr főtt babot szerettem volna
a babom nem szárazbab, hanem fejtettbab, szinte még zöldek a szemek
hamarabb puhul mint a szárazbab
de ha ilyen formában nem lehet ízesíteni, akkor meg is törhetem, és törtpaszuly lenne, ezt már nyilván lehet ízesíteni, belekeverni ezt-azt, kérdés hogy mit érdemes, mi harmonizál jól a babbal?
többi ételféleséget már kikísérleteztem, megismertem, mivel is jó őket ízesíteni, amiket használok: sűrített paradicsom, zöldpaprika, paprikakrém, fokhagyma, őrölt bors, pirított egész bors, pirított köménymag, őrölt kömény, hagyma, dinsztelt hagyma, babérlevél, fokhagyma granulátum, petrezselyemzöld, petrezselyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!