Tej forralás közben leég?
Próbáltam alacsonyabb fokozaton (indukciós lap), folyamatos kevergetés mellett, de így is odaégett, 0,5 liter tej forralása kb 20 perc volt. Kicsi, fehér színű lábasban.
Hogyan tudnám leégés nélkül forralni?
Kompatibilis a lábas, hiszen működik rajta.
Tejforralón nem gondolkodtam még, sokszor nem csináltam tejbegrízt.
Szerintem ha fél óra mire ez a pici tej felforr, akkor valami nem működik.
Tejbegrízhez meg nem is kell forralni.
Nekünk is indukciós van. Régebben csináltam paneert, ahhoz fel kellett forralni a tejet.
Egy egyszerű kis zománcozott fazékban forraltam fel, de nem kapott oda.
Az edényben, amiben forralod a tejet, ami tejforraló, abban nem szabad (elvileg) mást készíteni.
Nagymamámnak pl van külön "tejes lábasa" és kizárólag tej forralására használja.
Esetleg próbáld ki te is ezt a praktikát.
És kicsit ki is szokták vizezni a lábas alját.
Remélem, így még jobban sikerülni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!