Kérlek mondjatok nekem olyan vloggert youtube-on, aki cukrászsüteményeket készít, és részletesen elmagyarázza, amit, és ahogyan csinál?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint Szoky, vagy Gábor a házi pék.2022. máj. 3. 11:21
1/12 anonim válasza:
Csak olyan érdekel aki kizárólag süteményeket készít, vagy jöhet olya aki főz is?
2/12 anonim válasza:
Annuskám, bár ő főz is, de sok sütije is van fent. Nagyon jól magyaráz.
4/12 anonim válasza:
bebepiskóta, annuskám és anzsy
a legszájbarágósabb talán bebepiskóta
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezen a vonalon talán el tudok indulni. Jöhet olyan is, aki főz is, persze. 20 éve főzök, de unom már az ételeket, amiket szoktam, nem baj, ha jön új ötlet is.
A péksütemények jól mennek már, szeretnék kicsit a torták, cukrászsütemények irányába is elmenni.
2022. máj. 3. 14:14
6/12 anonim válasza:
varga gábor (apróséf) főz is süt is
nem videó, de cookpad-re tlt fel saját recepteket elég jókat, pl a tárkonyos ragulevest csak onnan csinálom
7/12 anonim válasza:
street kitchent ajánlom, beírsz egy összetevőt a keresőbe és elhatározod hogy az első 5 találat közül főzöd valamelyiket. így megismertem jópár új receptet
8/12 anonim válasza:
Szazsu, Maria 55, külföldi magyarok közül pedig az Uncle Janos Cooking Show.
9/12 anonim válasza:
Ha főzés is érdekel, Szazsu. Nagyon jó receptjei vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!