Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van deberceni Cora-ban...

Miért van deberceni Cora-ban készített cukrászsüteményeknek olyan dohos utóíze, amitől ehetetlenek?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már és mástól is hallottam, hogy dohos, "pinceszagú" utóíze van a coras sütiknek. Párszor belefutottam már, azóta nem veszek ott semmit. Lehet hogy már változott a helyzet, de nem tartom valószínűnek. Találkozott már más is ezzel?
2011. okt. 23. 00:11
 1/2 anonim válasza:
eléggé undorító, de ha belegondolsz, akkor kevés embernek jut eszébe a corában vásárolni sütit. igényesebbek elmennek a cukrászdáig. és ugye a corások elakarnak adni mindent, amit lehet, valószínűleg az a süti régebb óta van ott, mint az egész épület, najó, nem, deaddig rakják ki őket, amíg meg nem látszik rajtuk a koruk,ergo meg nem penészednek. a helyedben meg mindenkinek javaslom, ne vásároljatok a corában sütit, érdemesebb cukrászdában venni. :)
2011. okt. 23. 05:01
 2/2 anonim ***** válasza:
"igényesebbek elmennek a cukrászdáig. és ugye a corások elakarnak adni mindent, amit lehet" A cukrászdák nem akarnak eladni mindent? Dehogynem. Azért van egy-két cukrászda is Debrecenben, ami hasonlóan működik. A létain is már csak sz*rt csinálnak. Az idén még csak vacakot ettem ott. Pedig régebben nagyon jók voltak a sütik. A Cora nagyüzem. Olcsón állítja elő a termékeit. Az utóíznek több oka lehet: nem jól tisztított hűtő/raktár, vagy a belekerült anyag(ok) minősége nem volt megfelelő, vagy a selejtezés nem jól működött. :) De a lényeg, vagy szólsz nekik (nem mintha nagy haszna lenne, de legalább te megtetted akkor a magadét), vagy máshol vásárolsz.
2011. okt. 29. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!