Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc cukrászsüteményetek?

Mi a kedvenc cukrászsüteményetek?

Figyelt kérdés
Akár cukrászdai, akár házi készítésű formában..
2011. márc. 19. 12:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
azt is, hogy miért! ))
2011. márc. 19. 12:58
 2/15 anonim ***** válasza:

Francia krémes.

Nem tudom miért, ezt szeretem a legjobban.

2011. márc. 19. 13:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Nosztalgia krémes és a házi feketeerdő szelet
2011. márc. 19. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
Habkúp, mert finom.
2011. márc. 19. 13:18
 5/15 anonim ***** válasza:
A cukrászdai citromos mignon, és a sajtroló. Azért, mert egyiket se tudok csinálni itthon.
2011. márc. 19. 13:22
 6/15 anonim ***** válasza:
puncsos mignon, mert imádom a mázat rajta :)
2011. márc. 19. 13:22
 7/15 A kérdező kommentje:
jah, lefelejtettem a legfontosabbat: kérlek irjatok nemet(F/L), ha lehet kort is!! Köszi az eddigi válaszokat!
2011. márc. 19. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Somlói galuska, mert nem túl édes. N/55
2011. márc. 19. 13:33
 9/15 anonim ***** válasza:

sós- sajtroló

édes- Feketeerdő-torta/szelet

28L

2011. márc. 19. 13:34
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

a JÓ Eszterházy-torta. Sajnos nagyon kevés helyen készítik igazán jól, a legtöbb helyen kispórolják belőle az anyagot, akkor jó, ha pl. a tésztában szinte nincs is liszt, hanem csak sok-sok dió. Eddig a legfinomabbat a Zeneakadémia sarkán lévő cukrászdában ettem, ott tényleg isteni.

Azért ez, mert imádom a diót, és ez a süti erősen diós, és elegáns íze van.

Házi készítésűből az oroszkrém torta a nagy kedvenc, azt hiszem, Túrós Lukács receptje, de nem mernék megesküdni rá, tisztességesen megcsinálva valami isteni. Sajnos ebből még cukrászdában nem ettem igazán jót, általában száraz, ízetlen amit adnak.

Édesség tekintetében elég igényes vagyok, ritkán eszem sütit, de akkor csakis jó minőségűt, ezért is zavar nagyon, hogy sok cukrászdában minősíthetetlen, amit adnak.

22N

2011. márc. 19. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!