Marhalábszár pörköltet főzök. A recept szerint fedő nélkül tegyem. Rossz ötlet, hogy félidőig (2 óra hosszat) fedő alatt puhítom, és csak utána fedő nélkül (pörkölöm)?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 11:25
1/6 anonim válasza:
Rossz
A pörkölthúst előbb kell pörkölni, utána főzni.
A fedő alatti főzés mehet nyugodtan
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! - és, ha nem is pörkölöm egyáltalán, csak fedő alatt főzöm (ill. a végefelé (addig, amíg el nem fő) fedő nélkül elfőzöm a levét?
2022. ápr. 15. 11:53
3/6 anonim válasza:
Vannak pörkölt variációk bőven, a tiéd fedő alatt puhul. Biztos finom lesz, én is, a lepirítás után fedő alatt párolom elég sokat.
4/6 anonim válasza:
Véletlenül csak 63 éves egyedülállo férfi vagy, aki most főz "először" marhapörköltet?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Legközelebb (kb. 1 hónap múlva) majd úgy csinálom (legalábbis az első órában) ahogy a receptem írja, vagyis fedő nélkül...aztán teszem csak rá a fedőt, hogy jól/jobban átfőjön...(mert) én nagyobb 'kockákra' vágva főzöm a pörköltet.
#4 -esnek: 63 ezelőtt 2 évvel voltam (most már/most megint) nem vagyok egyedülálló (ffi - stimmt). Jópárszor főztem már marhapörköltet...és mégis vannak kérdéseim. Ez van....szerencsére a rendes emberek érdemben válaszolnak, a 'rendetlenek' meg hozzád hasonlóan. Ez van.
2022. ápr. 16. 00:51
6/6 anonim válasza:
Annyira tudtam...
Az oldal bohóca vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!