EkseneD kérdése:
A minap rigatoni-t készítettem klasszikus recept alapján (250gr tojás, 500 gr 00 búzaliszt) Marcato Regina extrudáló géppel. Szobahőmérsékleten megszárítottam őket és meglepetésemre másnapra egytől egyig mind szétestek. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Újabb 2 adaggal is újra megpróbáltam és száradáskor ugyanúgy szétesett mindegyik. Szerintetek mi lehet az oka? Mit csináltam rosszul? A tésztát hűtőben pihentettem 30 percig.2022. jan. 3. 19:43
1/1 anonim válasza:
A rigatoni klasszikusan durumbuzabol készül, de ha sima búzalisztes akkor is kizárt, hogy 1:2 arányban legyen benne tojás. Valami rossz a recepteddel, szerintem keress másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!