Lepcsánkához a krumplit a kis vagy a nagyobb lyukas részén kell a reszelőnek reszelni klasszikusan?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 20:10
2/8 anonim válasza:
Ízlés kérdése, a klasszikus meg tájegység kérdése, én a nagyobbat preferálom, mert úgy rusztikusabb, roppanósabbra lehet sütni, és nagyobb hányadban szerintem ezt tekintik a legtöbben a klasszikusnak.
(példaként mondom, létezik olyan verzió is, ami még csak nem is a kis lyukú, hanem ez a dörzsölős csillag alakú reszelővel van lereszelve, vagy például darálva van a krumpli!)
4/8 anonim válasza:
Ha a kisebb lyukún reszeled, akkor sokkal levesebb lesz a krumpli, és több liszt fog kelleni bele. Tehát valóban ajánlatos a nagyobbon reszelni.
5/8 anonim válasza:
arról nem beszélve, hogy egy óráig tart kislyukúval
6/8 anonim válasza:
3: :-))))) NAgy elmék ha találkoznak... :)
A nagymamáméknál a Mátrában macoknak hívják, és kislyukún reszelik. De én is jobban szeretem szálasra (mint a bajor Reiberdatschi, vagy Kartoffelpuffer), és kinyomom a nedvességet belőle, hogy jó ropogósra-szálasra süljön.
7/8 anonim válasza:
A nagyobbal szeretem mert én szeretem ha kiállnak belőle a szálak és ropogós. Nem is szoktam nagyon laposra csinálni inkább rusztikusabbra hagyom. Anyukám a puhát szereti ő a kicsin reszeli és teljesen kilapítja
8/8 anonim válasza:
Mit akarsz te a kukacos krumplival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!