Tudnátok olyan boltokat ahonnan olcsón nagyobb tételben tudnék élelmiszert venni? Főzni szeretnék a családnak 3 naponként.
Pl Eco family, Metró, Penny ilyesmikben gondolkodom, nem tudom hogy jönnék ki jobban.
Kifőzdék kiszállítása nekünk drága, 900-1000 ft-ot nem tudok adni 1 adagért. Menüben is drága. Megpróbáltuk.
Inkább főznék de honnan szerezzem be? Ti hogy csináljátok?
3 naponta főzéshez való alapanyag nem "nagyobb tétel", ne röhögtess már.
Bármelyik bolthálózat, vagy a sarki kisbolt, piac, hentes is kiszolgál. Vedd ott és azt, ami éppen akciós, ehhez böngészheted a heti akciós újságokat a weboldalakon.
Lidl, Aldi szerintem drága.
Nem 3 naponként szeretnék vásárolni menni. Olyat keresek ahol alapanyagokat olcsón megvehetek. Ezen kívül úgyis kell még zoldseg2, reggeli, vacsora.
Nekem a Penny+Interspar kombinációja jön be.
Egyébként nem azon múlik, hogy hol veszed a husit, soká nagyobb a hangsúly azon, hogy csirke belsőséget veszel, vagy tarját.
Te még életedben nem spóroltál? Azt úgy szokták, hogy az elérhető közelségben lévő 3-4-5 boltból, piacról, stb. összeválogatják a szükséges dolgokat, mindig azt, ami épp akciós, szezonális, stb., így minimalizálva a végösszeget. Igen, végig kell túrázni mindet minden héten és előtte bújni a katalógusokat, hogy összeírhasd mit hol érdemes venni.
Az meg, hogy az egész láncra vonatkoztatva a Lidl talán 5-10%-kal drágább lehet a CBA-nál egyrészt a minőségben is megmutatkozik, másrészt egy nagyobb család élelmiszerkiadásait alapjaiban nem változtatja meg. De az biztos, hogy hosszútávon anyagilag rosszabbul jársz, ha ráböksz egyetlen boltra és kizárólag ott vásárolsz.
Nem 1970-et írunk, az áruházak párhetente cserélgetik a termékeik árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!