Hogyan lehet úgy megcsinálni a BBQ oldalast, hogy a csont is omlós, puha legyen benne?
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 13:19
1/7 anonim válasza:
Sehogy, a csont soha nem lesz omlós.
2/7 anonim válasza:
A csont puha legyen?????
Szerintem fogalmazd át a kérdést. :) A csont az csont marad.
Amúgy pedig alufólia alatt süsd az oldalast jó sokáig, és csak az utolsó 20-30 percnél kend rá a bbq szószt, és pirítsd rá.
4/7 anonim válasza:
Párold meg fűszerekkel, zöldségekkel a darabolt oldalast. Utána mehet rá bbq pác és lehet sütni. A hús puha lesz.
7/7 anonim válasza:
a csont sehogy sem lesz omlós de ha grillbe olyan 120-130 fokra berakod füstölőfa forgácsokkkal egy 2 kilós oldalas olyan 6 óra alatt lesz jó. de a csont nem lesz omlós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!