Farhátlevest zöldséggel több napra készítem, mi a trükk, hogy ne essen szét darabjaira a csont, második, harmadik nap sem?
Figyelt kérdés
másnap teszek a nagy fazékból a kicsibe amennyi épp kell és atomjaira esik szét a csont#csont #Farhátleves
2020. márc. 23. 18:20
1/4 anonim válasza:
Talán vedd ki belőle mielőtt betennéd a hűtőbe és csak melegítés előtt tedd bele. Csak tipp, hátha.
2/4 anonim válasza:
Vagy a csirke nem jutott elég mészhez még élő korában, vagy túlfőzted.
3/4 anonim válasza:
Ezeknek a húsoknak nagyon kevés főzés kell. Talán a zöldségféléknek hosszabb időre van szüksége. Én mikor megfőzök, kis leveses tálkákba rakom szét adagonként, és utána rakom a hűtőbe.
4/4 mustafa33 válasza:
ne főzd újra, csak melegítsd, az íze is jobb lesz. És ne hagyd benne a levesben a csontott sem a zöldséget sem, csak melegítés előtt tegyél bele annyit amennyi éppen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!